Kurs & konferanser

Utøya er sted for debatt, engasjement og refleksjon. I flotte omgivelser, på en øy med en lang historie, tilbyr vi moderne fasiliteter for profesjonelle kurs og konferanser for både mindre og større grupper.

Dagskonferanse

I flotte omgivelser, på en øy med en lang historie, tilbyr vi moderne fasiliteter for profesjonelle kurs og konferanser for både mindre og større grupper. Konferansesalen vår har totalt plass til ca. 250 personer. Vi har også flere større og mindre seminar- og møterom. Det er trådløst nettverk i alle rom og fullverdig AV-utstyr.

I tillegg til flotte møtefasiliteter, frisk luft og god mat, kan vi tilby spennende foredrag om Utøya sin lange og svært interessante historie, samt arbeidet med å gjenreise Utøya etter 22. juli. Inkludert er da også omvisning på øya, hvor man får anledning til å besøke både Hegnhuset, læresenteret på Utøya, samt Lysningen, vårt vakre minnested nord på øya.

Dagskonferanse fra 990,-/person

Hotell-pakken

Vi skreddersyr gjerne oppholdet etter deres behov. Vi samarbeider med flere nærliggende hoteller, blant annet med Sundvolden hotell som ligger noen få minutters kjøretur fra Utøya. Velg for eksempel å ha dagskonferanse på Utøya med påfølgende middag og overnatting på Sundvolden, eller dagskonferanse og middag på Utøya med overnatting og konferanse dag 2 på Sundvolden.

Alt bookes direkte hos oss, kontakt oss for priser og for å skreddersy ditt arrangement. 

Gå til booking

Utøya-pakken

Utøya kan tilby overnatting til vel 90 personer. Rommene ligger i ulike bygg på øyen med sjarmerende, men enkle rom. Vi kan tilby god hjemmelaget mat til gode priser, og en helt unik opplevelse med muligheter for mange ulike aktiviteter på øyen.

Overnatting med fullpensjon fra 1190,-/person

Gå til booking