topillustration_02

Dagskonferanse

Dagskonferanse på Utøya, med lunsj og omvisning

Fra 990,- /person

Dagskonferanse med middag

Dagskonferanse, god varm lunsj, omvisning og foredrag om Utøya, samt en herlig middag før hjemreise

Fra 1390,- /person

Utøya-pakken

Overnatting med fullpensjon på Utøya. Bruk av møte- og konferansefasiliteter.

Fra 1190,- /person

Hotell-pakken: Lunsj til lunsj

Dagskonferanse og lunsj på Utøya. Overnatting og middag på nærliggende hoteller, for eksempel Sundvolden Hotell. Vi skreddersyr oppholdet etter deres behov.

Pris på forespørsel

Dagsbesøk med omvisning

Besøk Utøya og få en spennende omvisning på øya, inkludert besøk i Arbeidsmiljølåven (Utøyas lange historie), på minnestedet og i læresenteret. Kun tilgjengelig for grupper på minimum 30 deltagere.

Fra 390,- /person

Dagsbesøk med omvisning og varm lunsj

I tillegg til en spennende og interessant omvisning på Utøya, serverer vi også en herlig hjemmelaget lunsj. Kun tilgjengelig for grupper på minimum 30 deltagere.

Fra 590,- /person

Leirarrangement

Utøya har lang tradisjon for både større og mindre leirarrangement. Mest kjent er selvsagt AUF sin sommerleirer, men også en rekke andre organisasjoner benytter Utøya for sine sommerleirer. Send oss en forespørsel.

Ta kontakt med Ann Helen Løvstad (annhelen@utoya.no)

Skole

Et dagsbesøk på Utøya varer i 4 timer. Elevene får en omvisning på øya, som inkluderer besøk i utstillinger om Utøyas historie og om hendelsesforløpet 22. juli og besøk på Utøyas minnested. Med ny kunnskap om terrorangrepene 22. juli 2011 friskt i minne og med Utøya som ramme, får elevene deretter mulighet til å reflektere rundt hva de selv kan gjøre for å verne om demokratiet i møte med aktuelle utfordringer som hatefulle ytringer og gjennom å ta aktiv del i samfunnet rundt seg.

Ta kontakt med Ann Helen Løvstad (annhelen@utoya.no)

Omtaler

 

"Omvisningen ga grunn til mye ettertanke – på flere tema enn jeg hadde trodd på forhånd"

Ånund Brottveit, Forskningssjef ved KIFO

 

«Omgivelsene på Utøya er ekstraordinære og utgjorde en helt spesiell ramme rundt RVTS sin lederopplæring for krise- og katastrofeledere.»

Nils-Petter Reinholdt, spesialrådgiver RVTS Øst

Spørsmål?

Ann Helen er arrangementsansvarlig på Utøya og hjelper dere svært gjerne med å tilrettelegge for et best mulig arrangement hos oss.

Telefon: 932 01 539
E-post: annhelen@utoya.no

Kontaktskjema

Send oss deres booking eller forespørsel her.