Kurs & konferanser

Utøya er sted for debatt, engasjement og refleksjon. I flotte omgivelser, på en øy med en lang historie, tilbyr vi moderne fasiliteter for profesjonelle kurs og konferanser for både mindre og større grupper.

Dagskonferanse

I flotte omgivelser, på en øy med en lang historie, tilbyr vi moderne fasiliteter for profesjonelle kurs og konferanser for både mindre og større grupper. Konferansesalen vår har totalt plass til ca. 250 personer. Vi har også flere større og mindre seminar- og møterom. Det er trådløst nettverk i alle rom og fullverdig AV-utstyr.

I tillegg til flotte møtefasiliteter, frisk luft og god mat, kan vi tilby spennende foredrag om Utøya sin lange og svært interessante historie, samt arbeidet med å gjenreise Utøya etter 22. juli. Inkludert er da også omvisning på øya, hvor man får anledning til å besøke både Hegnhuset, læresenteret på Utøya, samt Lysningen, vårt vakre minnested nord på øya.

Dagskonferanse fra 990,-/person

Sundvolden-pakken

 

Sundvolden Hotel ligger få minutters kjøretur fra Utøya, idyllisk plassert med Krokskogen i ryggen og Tyrifjorden for sine føtter. Det er et av Norges mest tradisjonsrike hotell, så vi er derfor svært glad for vårt tette samarbeid med Sundvolden Hotell.

I samarbeid kan vi tilby dagskonferanser på Utøya, med overnatting på Sundvolden dersom det er ønskelig. Her er det stor kapasitet, hele 272 rom, med høy standard.

Sundvolden serverer sin fantastiske mat på arrangementet våre på Utøya. De er viden kjent for god og hjemmelaget mat. Mye av råvarene hentes i fjorden eller hos lokale bønder. Kjøkkensjefen finner gode smaker i urtehagen, slakteren behandler kjøttet på beste måte mens bakeren sørger for ferske brødvarer til alle måltider. Om det er lunsj eller middag dere ønsker, servert på Utøya eller hos Sundvolden, så kan vi servere god hjemmelaget mat!

Lunsj til lunsj fra 2490,-/ person

Gå til booking

Utøya-pakken

Utøya kan tilby overnatting til vel 90 personer. Rommene ligger i ulike bygg på øyen med sjarmerende, men enkle rom. Vi kan tilby god hjemmelaget mat til gode priser, og en helt unik opplevelse med muligheter for mange ulike aktiviteter på øyen.

Overnatting med fullpensjon fra 1190,-/person

Gå til booking