topillustration_02

Dagskonferanse

Dagskonferanse på Utøya, med lunsj og omvisning

Fra 990,- /person

Dagskonferanse med middag

Dagskonferanse, god varm lunsj, omvisning og foredrag om Utøya, samt en herlig middag før hjemreise

Fra 1390,- /person

Utøya-pakken

Overnatting med fullpensjon på Utøya. Bruk av møte- og konferansefasiliteter.

Fra 1190,- /person

Hotell-pakken: Lunsj til lunsj

Dagskonferanse og lunsj på Utøya. Overnatting og middag på nærliggende hoteller, for eksempel Sundvolden Hotell. Vi skreddersyr oppholdet etter deres behov.

Pris på forespørsel

Dagsbesøk

På dagstur til Utøya kan du bruke dagen slik som du ønsker. Vi anbefaler en tur på kjærlighetsstien og et besøk i Arbeidsmiljølåven der Utøyas lange historie vises gjennom en historisk utstilling. I Hegnhuset fortelles historien om terrorangrepet 22.juli gjennom en sterk utstilling. Det gamle kafebygget ligger inne i hegnhuset, og i underetasjen kan man besøke det nye fomidlings og læringssenteret på Utøya. Tidspunkter for båttransport avtales på forhånd.

Fra 150,- /person

Dagsbesøk med omvisning

Besøk Utøya og få en spennende omvisning på øya, inkludert besøk i Arbeidsmiljølåven (Utøyas lange historie), på minnestedet og i læresenteret. Kun tilgjengelig for grupper på minimum 30 deltagere.

Fra 390,- /person

Dagsbesøk med omvisning og varm lunsj

I tillegg til en spennende og interessant omvisning på Utøya, serverer vi også en herlig hjemmelaget lunsj. Kun tilgjengelig for grupper på minimum 30 deltagere.

Fra 590,- /person

Leirarrangement

Utøya har lang tradisjon for både større og mindre leirarrangement. Mest kjent er selvsagt AUF sin sommerleirer, men også en rekke andre organisasjoner benytter Utøya for sine sommerleirer.

Send oss en forespørsel.

Spørsmål?

Anne-Britt er arrangementsansvarlig på Utøya og hjelper dere svært gjerne med å tilrettelegge for et best mulig arrangement hos oss.

Telefon: 984 43 617
E-post: annebritt@utoya.no

Kontaktskjema

Send oss deres booking eller forespørsel her.